Power-Deriva Oy
Urho Kekkosen katu 7 B
6 krs. (PL 1413)
00100 Helsinki
+358 9 4315 40
Laskutustiedot
harritiittanen
Managing Director

Harri Tiittanen

Harri on ollut Power-Derivan palveluksessa jo vuodesta 2002 ja nähnyt monenlaisia markkinatilanteita. Oman tekemisen tulokset näkyvät usein nopeastikin asiakkaan toiminnassa. Jälki on aina mitattavaa.
Lue lisää
samikoskela
Head of Trading

Sami Koskela

Sami on ollut Power-Derivalla töissä perustamisesta lähtien. Hän on saanut seurata läheltä energiamarkkinoiden kehitystä. Vuosien saatossa kerääntynyt kokemus ja asiantuntemus ovat asiakkaiden käytössä.
Lue lisää
anttimartikainen
Analyst

Antti Martikainen

Antti aloitti vuoden 2015 alussa diplomityöntekijänä Power-Derivalla. Antti opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa sähkötekniikkaa, ja on ollut Power-Derivalla kesätöissä vuonna 2014.
Lue lisää
jounimaenpaa
Senior Quantitative Analyst

Jouni Mäenpää

Jouni on ollut Power-Derivan palveluksessa lähes yhtiön perustamisesta lähtien. Hänen mielestään alalla pärjää hyvin, kun osaa laskea, mallintaa ja muuntaa numerot ihmisten ymmärtämään muotoon tai tietokoneiden algoritmeiksi.
Lue lisää
katriinaraula
Back Office Manager

Katriina Raula

Katriina on Power-Derivan tuoreimpia tulokkaita. Hän on huomannut, että tiiviissä työyhteisössä oman työpanoksen merkityksen näkee. Katriina pyrkii ennakoimaan tilanteita, ja haluaakin vastata asiakkaan kysymyksiin jo ennen kuin tämä ehtii niitä esittää.
Lue lisää
janisalmi
Risk Manager

Jani Salmi

Jani aloitti työt Power-Derivassa vuonna 2005. Tänä aikana Risk Managerina ja salkunhoitajana toimiessaan hänelle on muodostunut laaja ja selkeä kokonaiskuva energia-alan yhtiöiden toiminnoista ja toimintatavoista sähkökaupassa.

Lue lisää
laurasippola
Head of Finance
Compliance Officer

Laura Sippola

Laura on ollut töissä Power-Derivalla vuodesta 2011, ja auttaa asiakkaita jatkuvasti lisääntyvän energia- ja finanssialan sääntelyn kanssa. Hän paneutuu periksiantamattomalla ja energisellä asenteella vastaan tuleviin tehtäviin.
Lue lisää
villevenalainen
Senior Investment Analyst

Ville Venäläinen

Ville on työskennellyt analyytikkona sekä salkunhoitajana Power-Derivalla neljä vuotta. Se antaa hyvät lähtökohdat ymmärtää markkinoita ja asiakkaiden vaatimuksia. Villen mielestä johdannaisinstrumentteja ja niiden hintaan liittyviä asioita pidetään yleensä vaikeaselkoisina. Jonkun on osattava nämä asiat niin hyvin, että pystyy tarvittaessa esittämään ne selkeästi ja ymmärrettävästi.
Lue lisää
janivesanto
Senior Portfolio Manager

Jani Vesanto

Jani on ollut alalla sähkömarkkinoiden avautumisesta asti. Hänen mielestään Power-Derivan arvot asiakkaille ovat porukan asiantuntemus, tehokkuus ja joustavuus sekä täysin asiakaslähtöinen tekeminen.
Lue lisää

Laskutusosoitteet

PaperilaskutPower-Deriva Oy
Ostolaskut 8800E
PL 72
00521 Helsinki

VerkkolaskutFI0980001470763005 (DABAFIHH)