Power-Deriva Oy

Power-Deriva Oy
1625976-2
Käyntiosoite:
Itämerenkatu 1
00180 Helsinki

Power-Deriva Oy

Yhtiöllä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sijoituspalveluiden tarjoamiseen. Yhtiön omistajia ovat Oy Katternö Ab, Kokkolan Energia Oy, Kymenlaakson Sähkö Oy, Oulun Energia Oy, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, Pori Energia Oy, Savon Voima Oyj, Suur-Savon Sähkö Oy sekä Vaasan Sähkö Oy.

Sekä omistajat että useat kymmenet asiakkaamme ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä. Tämä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Konseptimme perustuu läpinäkyvyyteen: käymme kaiken johdannaiskaupan asiakkaan puolesta asiakkaan omaan lukuun. Markkina-asemamme on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteemme ovat pitkiä. Olemme toimineet markkinoilla jo vuodesta 2000.

Laskutusosoitteet

Verkkolaskutusosoite: 003716259762
Operaattori: Maventa (003721291126)

Paperilaskut:
Power-Deriva Oy
16259762
PL 100
80020 Kollektor Scan

 

Ilmoituskanava

Power-Derivan whistleblowing -ilmoituskanavan kautta voit ilmoittaa Power-Derivan toiminnassa havaitsemastasi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Ilmoituksen voit jättää alla olevan linkin kautta. Ilmoituksen voit tehdä joko täysin anonyymisti tai jättämällä yhteystietosi. Muistathan tallentaa itsellesi ilmoituksen jättämisen yhteydessä saamasi koodin, vain koodin avulla voit palata myöhemmin palveluun tarkastamaan miten ilmoituksen käsittely etenee.

Power-Deriva käsittelee kaikki tulleet ilmoitukset luottamuksellisesti ja riippumattomasti. Aloitamme ilmoituksen käsittelyn seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen saapumisesta ja viimeistään kolmen kuukauden kuluttua voit ilmoituksen jättämisen yhteydessä saamasi koodin avulla käydä tarkistamassa mihin toimenpiteisiin olemme ilmoituksesi perusteella ryhtyneet.

Ilmoituksen Power-Derivan whistleblowing -ilmoituskanavaan voit jättää täällä: https://www.firstwhistle.fi/power-deriva

Ilmoituskanavan tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Harri Tiittanen

Harri Tiittanen

toimitusjohtaja

+358 50 520 7873

Hallituksen puheenjohtaja

Petri Paajanen

Hallituksen jäsenet

Stefan Damlin

Anu Honkalinna

Tommi Kantola

Janne Laine

Hannu Roivas

Hallituksen varajäsenet

Roger Holm

Toni Juvonen

Aku Pyymäki

Mikko Rintamäki

 

Kaikki palvelut