Ajankohtaista

Tornionlaakson Sähkö ja Power-Deriva yhteistyöhön tuotantosalkun hallinnassa


Tornionlaakson Sähkö Oy (TLS) ja Power-Deriva Oy yhdistävät voimansa varmistaakseen TLS:n energialiiketoiminnan kannattavuuden ja hallitakseen sähkön hintavaihtelua. Toukokuussa Power-Deriva aloitti TLS:n salkunhoitajana ja jatkossa yhteistyö tiivistyy entisestään. 

 

Power-Deriva tuo yhteistyöhön syvällistä analyysiosaamista energiamarkkinoista, reaaliaikaiset salkun- ja riskienhallintajärjestelmät sekä asiakaslähtöiset salkunhoito- ja kaupankäyntipalvelut sähköjohdannaismarkkinoilla.  

Tuotantosalkkumme on monipuolistunut ja sen hallinta korostuu”,  toteaa TLS:n toimitusjohtaja Sakke Rantala. ”Olemme erittäin tyytyväisiä Power-Derivan ammattimaiseen otteeseen ja nopeaan palveluiden käynnistämiseen.”

Power-Derivan toimitusjohtaja Suvi Paaso korostaa riskienhallinnan merkitystä nykyisessä markkinatilanteessa: ”Energiayhtiöiden riskienhallinnan merkitys on korostunut viime talven ääritilanteiden ja kasvaneen markkinavolatiliteetin myötä. Power-Deriva vastaa kasvaneisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesti. Olemme iloisia saadessamme TLS:n asiakkaaksemme.”

 

Lisätietoja:
Suvi Paaso
suvi.paaso@power-deriva.com
050 453 6054

 

Tornionlaakson Sähkö Oy haluaa olla aktiivinen toimija energiamurroksessa. Yhtiö hallinnoi monipuolista sähköntuotantosalkkua, johon kuuluu osuuksia vesivoimasta Suomessa ja Ruotsissa, ydinvoimasta sekä rakenteilla olevasta tuulivoimasta. Tornionlaakson Sähkö Oy:n tytäryhtiöitä ovat jakeluverkkoyhtiö TLS Verkko Oy ja keväällä 2024 perustettu TLS Energy Oy. www.tls.fi  

 

Power-Deriva tarjoaa asiakkailleen kattavasti ja pitkällä kokemuksella sähkön hankintaan ja sähkökaupan riskienhallintaan tarvittavia palveluita. Yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Power-Derivan asiakkaina on energian myynti- ja tuotantoyhtiöitä sekä teollisuuden alan yrityksiä. www.power-deriva.fi  

 

Tornionlaakson Sähkön toimitusjohtaja Sakke Rantala ja Power-Deriva Oy:n toimitusjohtaja Suvi Paaso ovat yhtä mieltä siitä, että energiayhtiöiden riskienhallinnan merkitys on korostunut entisestään viime vuosina.