Työpaikkailmoitus

Power-Deriva hakee kesätyöntekijää sähkömarkkina-analyytikon tehtävään


Työsopimuksen tyyppi: Kesätyöntekijä, Sähkömarkkina-analyytikko

Sijainti: Helsinki 

Haku: Kesätyöntekijä 2024 (touko-elokuu) 

Power-Deriva Oy etsii analyyttistä tiimipelaajaa kesätyöntekijäksi Helsinkiin. Tehtävä sijoittuu analyysitiimiimme. Analysoimme pohjoismaisten ja keskieurooppalaisten sähkömarkkinoiden hintakehitykseen vaikuttavia tekijöitä ja sovellamme havaintojamme sähkön hintamallinnuksissa, joita tuotamme sekä sähkön fyysisillä että johdannaismarkkinoilla suoritettavien toimenpiteiden tueksi. Työtehtävissäsi osallistuisit pääosin analyysiraporttiemme tuottamiseen sekä analyysin jatkokehitykseen.  

Odotamme sinulta kiinnostusta energiamarkkinoita kohtaan ja halua oppia ymmärtämään niihin vaikuttavia mekanismeja ja lainalaisuuksia. Olisi toivottavaa, että sinulla olisi suoritettuja opintoja jo muutaman vuoden verran taikka työelämän kautta saatuja perustietoja energia-alasta. Työ edellyttää lisäksi valmiutta hankkia ja soveltaa uutta tietoteknistä osaamista. Työskentelisit osana kolmen vakituisen työntekijän analyysitiimiämme.  

Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti pohjoismaisessa energiakentässä. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään uusia ratkaisuja nopeasti muuttuvilla energiamarkkinoilla. 

Hakijalta odotetaan:  

   • Soveltuvia teknisiä tai hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja, olet esimerkiksi 4–5 vuoden opiskelija 
   • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttistä työskentelyotetta 
   • Ohjelmointitaitoja data-analyysiin liittyen (esim. Python, VBA, SQL)
   • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
   • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa  

Lisäksi eduksi katsotaan: 

   • Kokemus Azure- ja Power BI -teknologioista 
   • Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista 
   • Rahoitusmarkkinoiden tuntemus ja kiinnostus niihin 
   • Ruotsin, norjan, tanskan ja saksan kielten osaaminen 

Tarjoamme sinulle:  

   • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan pohjoismaiseen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä. 
   • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon 
   • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat tehtävät 
   • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat 
   • Työsuhteen kesto (n. 4-5 kk) voidaan sopia joustavasti  

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 2.2.2024 mennessä osoitteeseen rekry@power-deriva.com. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä jo toukokuun aikana. 

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Antti Martikainen, Senior Analyst, puh. +358 50 467 35 75. 

 

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut yhtiö. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva. Olemme olleet keskeinen toimija Suomen energiamarkkinoilla jo yli 20 vuoden ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: https://power-deriva.fi/ ja https://www.linkedin.com/company/power-deriva-oy/.