Markkinainformaatio

Markkinainformaatio

Julkaisemme analyysiraportteja päivittäisen liiketoimintasi tueksi. Parhaan hyödyn analyysistamme saat osallistumalla myös Power-Derivan salkunhoitoon ja kaupankäyntipalveluihin.

Analyysimme pohjautuu vahvaan fundamenttianalyysiin, jossa miljoonat muuttujat huomioidaan matemaattisissa laskentamalleissa, ja jalostetaan raporteille ymmärrettävämpään muotoon. Tarjoamme sinulle kattavan valikoiman erilaisia raportteja ja neuvonantoa päivittäisestä tarpeesta aina vuotuiseen liiketoiminnan suunnitteluun.

Olemme mallintaneet merkittävän osan Euroopan voimalaitoksista, sähkönsiirtoyhteyksistä, nykyisestä voimalaitoskapasiteetista ja uusiutuvan energiantuotannon kasvusta ja raporttimme sisältää erilaisia tulevaisuuden skenaarioita.

Päivittäisissä raporteissa käsitellään esimerkiksi päivittäisiä muutoksia ja ajankohtaisia uutisia sähkö- ja polttoainemarkkinoilta. Päiväraporteista löydät uutiset merkittävimmistä tapahtumista ja suosituksemme eri johdannaistuotteille. Spot-hintaennusteemme tehdään yhtiön omalla mallilla, josta asiakkaamme saavat tuntihintaennusteen seuraavalle päivälle. Julkaisemme spot-hintaennusteen vuoden jokaisena arkipäivänä.

Asiakkaanamme saat myös viikkoraportin ja markkinakatsauksen jokaisen viikon lopussa. Kuukausikatsauksemme pitää sisällään kuukausiraportin, webinaarin ja hintaennusteemme seuraavalle viidelle vuodelle. Viikko- ja kuukausiraporteilla asiakkamme näkevät pidempiaikaisen mallinnuksemme tuloksia ja mahdollisia skenaarioita sekä sääolosuhteiden muutoksia eri sähköjohdannaisten hintoihin.

Ota yhteyttä

Mika Laakkonen

Mika Laakkonen

Managing Director, PD Power Oy

+358 50 354 6120