Työpaikkailmoitus

Power-Deriva hakee kesätyöntekijää backoffice -tehtäviin


Työsopimuksen tyyppi: Kesätyöntekijä, backoffice

Sijainti: Helsinki 

Haku: Kesätyöntekijä 2024 (touko-elokuu) 

 

Power-Deriva Oy etsii tiimipelaajaa backoffice-kesätyöntekijäksi. Tehtävä sijoittuu salkunhoitotiimiin ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu johdannaiskauppojen kirjaus, tarkistus sekä raportointi ja vakuusvalvonta. 

Olet innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Tehtäviesi onnistumista helpottaa, jos olet opintojesi loppuvaiheessa, tarjoamme luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset analyyttisen ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä, kantaen vastuusi yhteistyötä rakentaen.   

Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti pohjoismaisessa energiakentässä. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään uusia ratkaisuja nopeasti muuttuvilla energiamarkkinoilla. 

 

Odotamme sinulta:  

   • Soveltuvia teknisiä tai hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja, olet esimerkiksi 4–5 vuoden opiskelija  
   • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttistä työskentelyotetta  
   • Kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan  
   • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä  
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa  

Lisäksi eduksi katsotaan: 

   • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. Python, VBA, R ja SQL)  
   • Soveltuva työkokemus esimerkiksi kesätöiden parista  
   • Rahoitusmarkkinoiden tuntemus ja kiinnostus niihin  

Tarjoamme sinulle:  

   • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan pohjoismaiseen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan 
   • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon 
   • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat tehtävät 
   • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat 
   • Työsuhteen kesto (n. 4–5 kk) voidaan sopia joustavasti 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 2.2.2024 mennessä osoitteeseen rekry@power-deriva.com. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toiveena olisi, että voit aloittaa työt toukokuun alussa.  

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Jani Rasilainen, Portfolio Manager, (+358 50 410 3317), Power-Deriva Oy.  

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut yhtiö. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva. Olemme olleet keskeinen toimija Suomen energiamarkkinoilla jo yli 20 vuoden ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: https://power-deriva.fi/ ja https://www.linkedin.com/company/power-deriva-oy/.