Blogi

Sinustako uusi kehitysjohtajamme?


Power-Deriva Oy on energia-alan riskienhallintapalveluihin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö. Tarjoamme energian tukkumarkkinoilla toimiville yritys- ja yhteisöasiakkaille sähkömarkkinoihin liittyviä sähkönhankinnan, salkunhallinnan, johdannaiskaupankäynnin ja konsultoinnin palveluita. Toimimme asiakkaan puolesta Nord Pool-, Nasdaq Commodities- ja Intercontinental Exchange -pörsseissä. Toimintamme tarkoituksena on tarjota asiakkaille alan luotettavimmat ja laadukkaimmat palvelut. Sähkömarkkinatoimijoille markkinoihin ja johdannaisiin liittyvä osaaminen on menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Toimintamme on tuonut vuosien varrella asiakkaillemme merkittävää hyötyä ja mahdollisuuksia menestyä kilpailluilla markkinoilla. Olemme kasvuyritys ja toimineet markkinoilla jo vuodesta 2000.

Etsimme nyt Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoomme

Kehitysjohtajaa

vastaamaan Power-Deriva Oy:n kehitystyöstä ja hankkeista sekä toimimaan osana Power-Derivan johtoryhmää.

Huolehdit siitä, että yhtiömme alansa huippua oleva osaaminen ja palvelut ovat kasvavan asiakaskuntamme yhä tehokkaammassa käytössä. Tehtävänäsi on mahdollistaa tulevaisuuden älykkäät energiaratkaisut asiakkaidemme käyttöön. Olet kehitystyön rinnalla tiiviissä yhteistyössä nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa, sillä tiedät, että parhaat kehitysideat syntyvät yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Sovit joukkoomme, jos Sinulla on vahvaa näyttöä menestyksekkäästä toiminnasta energiatoimialalla sekä laaja toimialan tuntemus. Erityisesti sinulla on osaamista sähköenergian tukkumarkkinoihin, tuotantoon ja myyntiin liittyen. Olemassa olevat verkostosi antavat hyvän pohjan kehitystyöllesi Power-Derivalla. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta kehitystehtävistä ja yhteistyöstä energia-alalle palveluja tarjoavien ICT-yhtiöiden kanssa. Tunnet asiakkaidemme toiminnan ja haasteet tukkumarkkinoilla, sähköenergian tuotannossa ja myynnissä sähkönkäyttäjille.

Tunnet suurta mielenkiintoa energia-alan tulevaisuuden ratkaisuja kohtaan. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt sujuvasti yhdistämään organisaatiomme osaamisen ja asiakkaidemme tarpeet tulevaisuuden toimintaympäristössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, omatoimisuutta, ennakkoluulottomuutta sekä vankkaa näkemystä toimialan tulevaisuuden kehityksestä. Saat lisävirtaa vastuusta ja työn mukanaan tuomista haasteista.

Työtäsi tukee osaava ja motivoitunut henkilökunta, uudistava työympäristö sekä yhteistyökumppanimme. Kasvavassa yrityksessämme huolehdimme työntekijöistä ja palkitseminen sekä edut ovat motivoivat.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Tiittanen 28.5. klo 13–15 tai 4.6. klo 13–15, puh. 050 520 7873. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen puh. 020 7469 453 ja Maija Suokkaaseen puh. 020 746 9459. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 5.6.2019 mennessä.