Blogi

Power-Deriva on varautunut koronaepidemian varalle


Power-Derivalla on päivitetty varautumissuunnitelma poikkeustilanteiden varalle. Yhtiö seuraa tiiviisti ja noudattaa viranomaissuosituksia koronaan varautumisessa, ja yhtiössä on siirrytty suosimaan etätyöskentelyä ja välttämään turhaa matkustamista. Yhtiön kriittisimmät toiminnot on tunnistettu ja eristetty yhtiön muista toiminnoista tartuntariskin minimoimiseksi. Power-Derivan kaikkiin kriittisiin toimintoihin löytyy useampia varamiehiä ja myös heidän osaamisensa on päivitetty ajan tasalle ja etäyhteyksien toimivuus on varmistettu. Poikkeustilanteissa yhtiön painopiste on kriittisten toimintojen jatkuvuuden turvaaminen.

 

Tämän hetkinen tilanne ei aiheuta häiriöitä Power-Derivan toiminnalle ja Power-Deriva pystyy tuottamaan asiakkaillensa palveluita normaalisti.

 

Mikäli kaipaat varautumiseemme liittyen lisätietoja, olethan yhteydessä toimitusjohtaja Harri Tiittaseen p. 050-520 7873  tai toimitusjohtajan sijaiseen Mika Laakkoseen p. 050-354 6120.