Blogi

Tervehdys uusilta sivuiltamme!


Alkuun kiitokset Vincit Oyj:lle uusista kotisivuistamme sekä ajantasaisista vinkeistä toimintaamme sosiaalisen median syövereissä!

Kesä meni loistavine lomakeleineen, syksy lähestyy ja me Power-Derivalla jatkamme tiiviisti työtä markkinoilla asiakkaidemme parhaaksi.

Vuosi sitten elimme muutoksen kynnyksellä, kun päädyimme hankkimaan Harjavallan sähkökauppatoiminnot Pohjolan Voimalta. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet palveluiden integrointia ja olemme tätä nykyä hyvässä iskussa kokonaispalveluiden tuottamisessa asiakkaillemme 24/7.

Pöhinä erilaisten markkinapaikkojen ympärillä on vuoden aikana kiihtynyt ja tätä kautta asiakkaidemme kiinnostus eri markkinapaikkoja kohtaan kasvaa alati. Oleellista on löytää oikeat tavat toimia markkinoilla, väylät ja kumppanit valiten. Tässä tarkoituksenamme on jatkossakin olla asiakkaidemme kumppanina taaten heille menestyksen eväät pidemmälle tulevaisuuteen. Helppous on tavoitteemme, mutta ei itse tarkoitus.

Uudella webbisaitillamme olemme myös tuomassa blogeja näkyville ajankohtaisista aiheista sähkömarkkinoilla, unohtamatta ajottain tarvittavaa pilkettä silmäkulmassa.

Sivuiltamme löydät kuvauksen nykyisestä palvelutarjoamastamme yhteyshenkilöineen, olethan yhteyksissä niin katsotaan voisimmeko olla avuksi teidän yhtiölle.

 

Hyvää syksyä!

Harri Tiittanen
toimitusjohtaja