Blogi

Tarjolla kesätyöpaikka 2023 sähkömarkkina-asiantuntijana


PD Power Oy etsii analyyttistä tiimipelaajaa kesätyöntekijäksi Helsinkiin tai Harjavaltaan. Tehtävä sijoittuu fyysisten sähkönhankintapalveluiden ennustetiimiin, joka tutkii markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivisia ennustepalveluita. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu sähkönkulutuksen ennusteiden ja raporttien laatiminen asiakkaillemme olemassa olevilla malleilla ja työkaluilla.

Olet innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Tehtäviesi onnistumista helpottaa, jos olet opintojesi loppuvaiheessa, tarjoamme luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset analyyttisen ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä, kantaen vastuusi ja yhteistyötä rakentaen. Toivomme, että pystyt sitoutumaan viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sovittaessa.

Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti pohjoismaisessa energiakentässä. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Työssäsi pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään ratkaisuja muuttuvilla energiamarkkinoilla yhä tehokkaampaan suuntaan.

Hakijalta odotetaan: 

Soveltuvia teknisiä tai hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja, olet esimerkiksi 4-5 vuoden opiskelija

    • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
    • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
    • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
    • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

    • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. Python, VBA, R ja SQL)
    • Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista

Tarjoamme sinulle: 

    • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Pohjoismaiseen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä.
    • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon
    • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat tehtävät
    • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat
    • Työsuhteen kesto (n. 4-5 kk) voidaan sopia joustavasti

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 24.2.2023 mennessä osoitteeseen mika.laakkonen@power-deriva.com.

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toiveena olisi, että voit aloittaa työt viimeistään viikolla 18 (2-5.5.2023).

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Mika Laakkonen, Head of Physical Trading (+358 50 3546120), PD Power Oy.

 

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva alansa johtava sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut toimija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva ja edelleen kasvava. Olemme olleet keskeinen toimija suomalaisilla energiamarkkinoilla koko toimialan nykymuotoisen toiminnan ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/ ja https://www.linkedin.com/company/power-deriva-oy/.

PD Power Oy on fyysisen sähkönhankinnan palveluihin ja tuotannon operointiin erikoistunut palveluyhtiö. PD Powerin kautta asiakkaillemme ovat tarjolla laaja-alaiset sähkönhankintapalvelut, ympärivuorokautiset valvomopalvelut, energianhallintajärjestelmä ja palvelualtis ja osaava henkilökunta.