Blogi

Mika Laakkosesta vt. toimitusjohtaja


Hyvät Yhteistyökumppanimme,

Power-Deriva Oy:n ja PD Power Oy:n hallitukset ovat pitämissään kokouksissa myöntänyt eron Power-Derivan ja PD Powerin nykyiselle toimitusjohtajalle Harri Tiittaselle 20.4.2023 alkaen. Yhtiöt ovat käynnistäneet uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin. Toimitusjohtajan sijainen Mika Laakkonen toimii vt. toimitusjohtajana.

Power-Deriva Oy ja PD Power Oy
Hallitus

 

Haluan tässä vaiheessa kiittää erinomaisesta yhteistyöstä ja samalla mielenkiintoisesta ajasta markkinoilla kanssanne. Power-Deriva -yhtiöt ovat hyvässä iskussa ja yhtiöt jatkavat kehittymistään Mikan myötä osaavissa käsissä. Uudet tehtäväni jatkuvat pidemmän lomatauon jälkeen ensi talvena.

Hyvää kevään jatkoa ja tapaamisiin,

Harri Tiittanen

 

Otan haasteellisen tehtävän alati muuttuvassa markkinaympäristössä mielenkiinnolla vastaan. Tulen tekemään parhaani yhteistyön jatkumisen ja kehittämisen suhteen sekä nykyisten että tulevien kumppaneiden kanssa.

Yhteistyöterveisin,

Mika Laakkonen
vt. toimitusjohtaja
Power-Deriva Oy ja PD Power Oy

 

Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Janne Laine, puh. 040 838 0679
toimitusjohtaja (20.4.2023 saakka) Harri Tiittanen, puh. 050 520 7873
vt. toimitusjohtaja Mika Laakkonen, puh. 050 354 6120