Blogi

Suvi Paaso Power-Deriva Oy:n toimitusjohtajaksi


Suvi Paaso on nimitetty sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva Oy:n toimitusjohtajaksi. Suvi Paaso aloittaa tehtävässään 1.10.2023.

 

Suvi Paaso siirtyy tehtäväänsä Fortumin Markkina- ja Likviditeettiriskijohtajan tehtävästä. Suvi Paasolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus sähkö- ja muista hyödykejohdannaismarkkinoista, pohjoismaisesta sähkön fyysisestä tukkumarkkinasta, riskienhallinnasta sekä laajojen riskienhallintajärjestelmä-projektien vetämisestä.

 

”Energia-alan murros ja toimintaympäristön muutokset luovat uusia mahdollisuuksia myös Power-Derivan kaltaiselle palveluyhtiölle. Halusimme uutta toimitusjohtajaa valitessamme varmistaa, että Power-Deriva on jatkossakin alan edelläkävijä tarjotessamme asiakkaillemme palveluita kehittyvässä markkinatilanteessa.

Hallitus päätti, että Power Deriva Oy:lle ja PD Power Oy:lle nimitetään erilliset toimitusjohtajat. Nyt kun sijoituspalveluyhtiö Power Deriva Oy:n rekrytointiprosessi saatiin päätökseen, aloitamme välittömästi fyysisen sähkönhankinnan palveluita tarjoavan PD Power Oy:n toimitusjohtajan rekrytointiprosessin.

Power-Deriva Oy:n toimitusjohtajaksi nimitetyn Suvi Paason monipuolinen kokemus energiayhtiön riskienhallinnasta mahdollistaa yhtiön palvelutarjonnan suuntaamisen asiakkaitamme parhaiten tukevaan suuntaan. Hyvillä mielin toivotamme Suvi Paason tervetulleeksi luotsaamaan Power-Deriva Oy:tä”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Janne Laine.

 

”Olen innostunut, että pääsen mukaan Power-Derivan laadukkaaseen salkunhallintapalvelu- ja analyysiliiketoimintaan. Nopeasti muuttuva energiamarkkinan toimintaympäristö luo uusia kiinnostavia mahdollisuuksia kehittää Power-Derivan liiketoimintaa yhdessä osaavan henkilöstön ja omistajien kanssa vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin”, Suvi Paaso sanoo.

 

Toimitusjohtajan sijainen Mika Laakkonen toimii vt. toimitusjohtajana, kunnes uudet toimitusjohtajat ottavat tehtävänsä vastaan.

 

Lisätietoja:

Janne Laine, Power-Derivan hallituksen puheenjohtaja
p. 040 838 0679

Suvi Paaso
p. 050 453 6054